​Pleje og vedligeholdelse af grønne områder og fællesarealer

SB GROUP udfører alle former for pleje og vedligeholdelse af grønne områder og fællesarealer for virksomheder, grundejerforeninger og boligselskaber. Og det kan være ad hoc eller efter en fast serviceaftale, men de fleste af vores kunder vælger en fast aftale, hvor vi står for daglig eller jævnlig pleje og vedligeholdelse.

Vi kan varetage alle pleje- og vedligeholdelsesopgaver​

Vi kan varetage alle pleje- og vedligeholdelsesopgaver som blandt andet belægning, snerydning, saltning, ukrudtsbekæmpelse, græsslåning, beskæring, fejning og beplantning. Og vi kan udføre alle opgaverne, eller vi kan udføre en del af opgaverne. Nogle boligselskaber ønsker måske blot, at vi skal varetage plæneklipning, men ikke yderligere. Andre ønsker, at vi kun skal varetage snerydning.

Fordelen ved at lade os stå for pleje og vedligeholdelse er, at du ikke behøver maskiner, som ikke bliver brugt så ofte, og når vi har professionelle maskiner, så kan vi udføre arbejdet hurtigere, end en medarbejder kan med en lille maskine. Dertil kommer, at det kan blive dyrt at få medarbejdere ud til en tidlig snerydning, især på søn- og helligdage.

​Vi passer vores opgaver året rundt uagtet sygdom og ferie​

En anden fordel er, at du ikke skal bekymre dig om sygdom, ferie og andet fravær, fordi passer vores opgaver året rundt, og uden du skal bekymre dig om dette. Men visse boligforeninger og boligselskaber vælger dog, at deres egne ejendomsfunktionærer skal varetage de opgaver, som ikke er krævende, og som kan udsættes ved sygdom, fravær eller travlhed.

Kontakt SB GROUP i Kolding på telefon 70 22 12 67 eller e-mail info@sbgroup.dk for at få et samtale om, hvad vi kan gøre for jer.​

Kontakt os i dag

​Tøv ikke med at henvende dig til os, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedområde

  • Vedligehold & pleje af grønne områder ved grundejerforeninger.
  • Vedligehold & pleje af grønne områder ved firmaer.
  • Vedligehold & pleje af grønne områder ved Kommuner & boligselskaber.
  • Containerkørsel, herunder levering/bortskaffelse af sand, jord m.m.
  • Entreprenørarbejde / gravearbejde.
  • Etablering af stier, parkeringspladser og indkørsler.​

Aktuelt

  • ​ Beskæring / græsklipning

Adresse

​​Hoppevej 50,
​​ 6000 Kolding​​

Klik for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 22 12 67

Mail: info@sbgroup.dk